Noodopvang

noodopvang

Wanneer je in een vitaal beroep werkt (zie hier) en echt geen andere opvang voor de kinderen georganiseerd krijgt, dan kan een beroep gedaan worden op de noodopvang van school en BSO. Het aanvraagformulier kun je hieronder opvragen.


Als je opvang nodig hebt laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten! Wij hebben wekelijks - uiterlijk op vrijdag om 10 uur - het aanmeldformulier nodig om voor de week erna een planning te kunnen maken.


Opvang is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, tussen 8.30 en 18.00 uur. 


Het doel van de noodopvang is dat ouders in cruciale beroepsgroepen aan het werk kunnen blijven. Als in een gezin één ouder zo'n beroep uitvoert, is het verzoek om zoveel mogelijk zelf de kinderen op te vangen. Als dat niet lukt, kan er door die ouders ook een beroep gedaan worden op de noodopvang. De overheid, en wij, doen een dringend beroep op alle ouders om alléén gebruik te maken van de (nood)opvang als je in een cruciaal beroep werkt en de opvang echt niet anders kan regelen. Alleen zo kunnen we dit systeem van (nood)opvang in stand houden en ervoor zorgen dat mensen in cruciale beroepen kunnen blijven werken.


Van 8.30-12.30 uur wordt de noodopvang vormgegeven door school. 

Van 12.30-18 uur wordt de noodopvang vormgegeven door BSO de Bosplaats.

De noodopvang vindt plaats op Socrateslaan 22, in de BSO ruimte aan de achterzijde van het schoolgebouw. Aan die kant is ook de ingang. 

Er zijn altijd minimaal twee begeleiders aanwezig.


Wij vragen uw aandacht voor het volgende

Na aanmelding krijgt u relevante informatie over noodopvang

Wanneer een kind licht verkouden is, hoest, keelpijn heeft of koorts dan mag het niet naar de opvang

Wanneer een gezinslid koorts heeft of (een vermoeden van) corona mag ook het kind niet naar de opvang

Wanneer u zelf verkouden bent - hoest of keelpijn heeft - mag u uw kind niet zelf naar de opvang brengen en heeft u ook koorts dan mag ook het kind niet komen

Wij hanteren altijd de meest recente richtlijnen van het RIVM, hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk

 Kinderen kunnen 's ochtends tijdens de noodopvang hun thuiswerk maken, dus goed om ze dat mee te geven. We willen hierbij benadrukken dat het echt noodopvang is, en dus geen school. Kinderen gaan zoveel mogelijk zelfstandig aan de slag met hun werk en krijgen hulp waar nodig

De opvang is bereikbaar op 06 163 575 40 (telefoonnummer van BSO de Bosplaats - Socrateslaan)

aanvragen aanmeldformulier

 
 
 
 

Copyright © Alle rechten voorbehouden